Begeleiding
Individueel of in groepen

Met mijn kennis, intuïtie en levenservaring begeleid ik je graag om het bewustzijn op verschillende gebieden te ontdekken. Dit doe ik in een 1-op-1 traject of in groepsverband.

        

Individueel

Herken je dit:

  • Loop je tegen je grenzen aan?
  • Heb je last van angst of stress?
  • Wil je jezelf fysiek, emotioneel, mentaal ontwikkelen?
  • Ben je op zoek naar meer inzicht in jezelf?
  • Kun je hulp gebruiken bij een verkeerde ademhaling?
  • Heb je meer energie nodig?

        

In een 1 op 1 traject werken we samen aan jouw ontwikkeling en jouw hulpvraag. Na een intakegesprek schat ik in wat er nodig is binnen jouw traject en hoe lang er nodig is om de doelen te realiseren. Afhankelijk van je hulpvraag gebruiken we verschillende werkvormen om het doel te bereiken: yoga, adem, meditatie, klank, numerologie, gespreksvormen of rituelen. We gaan met elkaar aan de slag en je krijgt goede oefeningen en tips mee die je helpen om te herstellen en je meer kracht en zelfvertrouwen geven.

Wil je hier meer over weten? Stuur me gerust een bericht.

        

Groepen

Een betere focus en concentratie, diepere ontspanning, versterking van het immuunsysteem en het zenuwstelsel en meer energie. Dat is o.a. waar yoga en meditatie aan kunnen bijdragen. Yoga en meditatie kunnen bijvoorbeeld een onderdeel zijn van een vitaliteits- of preventieprogramma, een zakelijke bijeenkomst of workshop. 

        

Organisaties in beweging

Steeds meer organisaties zien het belang van het ontwikkelen van meer individueel- en groepsbewustzijn. Dit vormt een inspiratiebron voor een gezondere, evenwichtiger en flexibeler vorm van samenwerking en verbeteringen in de werksfeer. Mijn ervaring op het gebied van yoga, meditatie en groepsdynamiek gebruik ik van harte om nieuwe intenties en missies van organisaties te ondersteunen. Ik laat je graag weten hoe onder andere “business” yoga een enorm stimulerend effect kan hebben op de gezondheid van een organisatie. 

Neem gerust contact met me op voor een gesprek.

  

Ik beantwoord graag je vragen

Raymond Vijverberg
0031 (0)6 488 005 28
info@blisslifework.nl

Via de social media kanalen van Bliss Life-Work word je op de hoogte gehouden van lessen, reizen en evenementen.

Ontwerp door Studio 0174          Fotografie door Louise de Voogd en Joyce Huis